• DSC00891.JPG
  • DSC00938.JPG
  • IMG_2502.JPG
  • IMG_3604.JPG
  • Picture10 015.jpg
  • Picture10043.jpg
  • SAM_4575.JPG
  • SAM_4611.JPG

КОНТАКТИ

Адрес: гр.Етрополе

Обл. Софийска

Бул. „Александър Стамболийски” № 9

       Тел. 0720 62234

        cdg_zvunche@abv.bg

ДЕЦАТА ОТ ЦДГ ,,ЗВЪНЧЕ‘‘ – ГОТОВИ ЗА НОВАТА УЧЕБНА ГОДИНА

. Публикувана в „Ето ни и таз година, в любимата детска градина“

1

С много песни, стихове и хубава музика започна новата учебна година в Целодневна детска градина ,,Звънче‘‘. Весело тържество, изпълнено с много хубави емоции и вълнение, бяха подготвили най-големите деца от подготвителната група, заедно със своите госпожи – г-жа Цветанка Кръстева и г-жа Иванка Лазарова.

Тържеството откри директорът на ЦДГ ,,Звънче‘‘ г-жа Цветелина Маринова, която на децата пожела да са винаги здрави и засмени и да прекарат едни незабравими години в любимата детска градина, а към всички възпитатели отправи благодарности за усилията, които полагат, за търпението, с което работят и безкрайните грижи и обич, които даряват на децата.

С мили думи най-малките дечица бяха поздравени от каките и батковците, които догодина ще бъдат в първи клас. Те представиха стихове, посветени на топлия и слънчев детски дом, в който всяка сутрин са посрещани от своите добри госпожи, за да се грижат за тях и да ги възпитават, да прекарват своя ден, обградени от внимание и много любов. Всички те пожелаха на новите си приятели безгрижни дни, изпълнени с веселие, песни и игри. Децата от подготвителната група показаха колко много са пораснали и колко много са научили през времето, прекарано в детската градина. Поздрав към всички присъстващи, те отправиха с песни, посветени на нашата страна България и на любимия град Етрополе, които те така силно обичат.

И на края, по стар български обичай, директорът на градината г-жа Маринова и госпожите посрещнаха малчуганите от първа група с питка и мед, като им пожелаха винаги да са сладки като меда и работливи като пчеличките, които го произвеждат. Дечицата с трепет и вълнение прекрачиха прага на детския дом, поведени за ръчички от по-големите възпитаници на ЦДГ ,,Звънче‘‘.